Astera Hotel & Spa

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Astera Hotel & Spa Genel
Astera Hotel & Spa Genel
Astera Hotel & Spa Genel
Astera Hotel & Spa Genel
Astera Hotel & Spa Genel
Image More +38 fotoğraf
Astera Hotel & Spa
Golden Sands Resort 159 Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Astera Hotel & Spa misafirlere Golden Sands bölgesinde, plajda, Altın Kum Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Aquapolis ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Minigolf course ile 1,9 mi (3,1 km) ve Trifon Zarezan Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı RUSTIC RESTAURANT misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

277 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz gece kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x