Hotel New Temple's Town

Varanasi
Hotel New Temple's Town Genel
Hotel New Temple's Town Genel
Hotel New Temple's Town Genel
Hotel New Temple's Town Öne Çıkan Resim
Hotel New Temple's Town Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Hotel New Temple's Town
53 Patel Nagar Cantonment , Varanasi

Varanasi bölgesindeki Hotel New Temple's Town konaklamanızda, JHV Alışveriş Merkezi ve Gyan Kupor Well ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Kashi Vishwanath Tapınağı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Dasaswamedh ghat ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Glassy Junction yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve asansör mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x