The India Benares

Kuzey Hindistan, Varanasi
The India Benares Genel
The India Benares Genel
The India Benares Genel
The India Benares Öne Çıkan Resim
The India Benares Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
The India Benares
59 Patel Nagar, Cantt Varanasi Kuzey Hindistan, Varanasi

Varanasi bölgesindeki The India Benares konaklamanızda, Alamgir Mosque ve Gyan Kupor Well ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kashi Vishwanath Tapınağı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Dasaswamedh ghat ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 70 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x