Hotel Gupta Inn

Varanasi
Hotel Gupta Inn Genel
Hotel Gupta Inn Genel
Hotel Gupta Inn Genel
Hotel Gupta Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Gupta Inn Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Gupta Inn
S-19/122 P.W.D Road Behind U.P Motor , Varanasi

Hotel Gupta Inn konaklamanızda Varanasi bölgesinde, JHV Alışveriş Merkezi ile 1,7 km (1 mi) ve Kashi Vishwanath Tapınağı ile 5,1 km (3,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Dasaswamedh ghat ile 5,2 km (3,2 mil) ve Hanuman Ghat ile 6,3 km (3,9 mil) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve otelde alışveriş mevcuttur. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Varanasi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo, Şehir Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x