Hotel Luna

Central Hungary, Budapeşte
Hotel Luna Genel
Hotel Luna Öne Çıkan Resim
Hotel Luna Dış Mekan
Hotel Luna Dış Mekan
Hotel Luna Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Luna
Vegyesz U. 17 Central Hungary, Budapeşte

Hotel Luna misafirlere Budapeşte (District XI) bölgesinde, Danube River ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Moricz Zsigmond Meydanı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 4,4 mi (7,1 km) ve Buda Kalesi ile 4,6 mi (7,4 km) mesafede.

Hotel Luna misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x