Grand Slam Park

Central Hungary, Budapeşte
Grand Slam Park Öne Çıkan Resim
Grand Slam Park Dış Mekan
Grand Slam Park Dış Mekan
Grand Slam Park Dış Mekan
Grand Slam Park Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Grand Slam Park
Kapolcs street 2/A Grand Slam Park Central Hungary, Budapeşte

Grand Slam Park misafirlere Budapeşte (District XI) bölgesinde, Memento Parkı ve Budapeşte Kongre Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Buda Kalesi ile 4,8 mi (7,7 km) ve Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Family
Family Apart Daire
Dört
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x