Anna Hotel Budapest

Central Hungary, Budapeşte
Anna Hotel Budapest Genel
Anna Hotel Budapest Genel
Anna Hotel Budapest Genel
Anna Hotel Budapest Genel
Anna Hotel Budapest Genel
Image More +33 fotoğraf
Anna Hotel Budapest
Kelenföldi út 1-13. Central Hungary, Budapeşte

Budapeşte (District XI) bölgesindeki Anna Hotel Budapest misafirlere Moricz Zsigmond Meydanı ve Budapeşte Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gellert Termal Banyoları ve Yüzme Havuzu ile 3,2 mi (5,2 km) ve Buda Kalesi ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Anna Hotel Budapest misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Business
Business İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x