Hotel Leones

Puebla
Hotel Leones Genel
Hotel Leones Öne Çıkan Resim
Hotel Leones Dış Mekan
Hotel Leones Dış Mekan
Hotel Leones İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Leones
Calle 2 Sur Nº 504 Centro , Puebla

Hotel Leones Puebla merkezinde, Puebla Katedrali ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Koruyucu Melek (Guardian Angel) ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Basilica of the Immaculate Conception ile 3,8 km (2,3 mil) ve Container City ile 11,7 km (7,3 mil) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 34 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x