Hotel Casa Abolengo

Puebla
Hotel Casa Abolengo Genel
Hotel Casa Abolengo Öne Çıkan Resim
Hotel Casa Abolengo Dış Mekan
Hotel Casa Abolengo Dış Mekan
Hotel Casa Abolengo Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Casa Abolengo
Av. 7 Oriente #209 Col. Centro , Puebla

Hotel Casa Abolengo misafirlere Puebla merkezinde, Amparo Müzesi yakınında ve Los Sapos Pazarı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Africam Safari ile 10,3 mi (16,6 km) ve Angelopolis Ticaret Merkezi ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Yemek servisi için Stridon ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x