Casa Padua

Puebla
Casa Padua Öne Çıkan Resim
Casa Padua Dış Mekan
Casa Padua Dış Mekan
Casa Padua Yerinde Yemek
Casa Padua Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Casa Padua
9 Oriente 203, Col. Centro , Puebla

Casa Padua konaklamanızda Puebla merkezinde, Puebla Katedrali ve Zocalo Meydanı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Puebla Kongre Merkezi ile 1 km (0,6 mi) ve Triangulo Las Animas Alışveriş Merkezi ile 6,2 km (3,9 mi) mesafede.

Meksika mutfağı sevenler için CAPRICHO DE SAN ANTONIO ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Premium
Premium Oda
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x