El Sueño Hotel & Spa

Puebla
El Sueño Hotel & Spa Genel
El Sueño Hotel & Spa Genel
El Sueño Hotel & Spa Genel
El Sueño Hotel & Spa Genel
El Sueño Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +79 fotoğraf
El Sueño Hotel & Spa
9 Oriente No. 12 Centro Histórico , Puebla

El Sueño Hotel & Spa misafirlere Puebla merkezinde, Amparo Müzesi ve Puebla Katedrali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Africam Safari ile 10,2 mi (16,5 km) ve Angelopolis Ticaret Merkezi ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan La Tentacion yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Master
Master Suite
Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Plus

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x