Hotel Las Flores Fortuna

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Hotel Las Flores Fortuna Genel
Hotel Las Flores Fortuna Öne Çıkan Resim
Hotel Las Flores Fortuna Dış Mekan
Hotel Las Flores Fortuna Dış Mekan
Hotel Las Flores Fortuna Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Hotel Las Flores Fortuna
2km Oeste del Centro de La Fortuna Hotel Las Flores Fortuna Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

La Fortuna bölgesindeki Hotel Las Flores Fortuna konaklamanızda, Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ve Ecoglide Arenal Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Arenal Yanardağı ile 3,4 mi (5,4 km) ve Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 5,6 mi (9,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurante Las Flores misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler için 19 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Apart
Apart Daire
Room
Standard Oda
Room
Queen Room
Room
Family Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x