Hotel Arenal Rossi

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Hotel Arenal Rossi Genel
Hotel Arenal Rossi Genel
Hotel Arenal Rossi Öne Çıkan Resim
Hotel Arenal Rossi Dış Mekan
Hotel Arenal Rossi Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel Arenal Rossi
Carretera al volcan 2 kms al oeste de La Fortuna Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

La Fortuna bölgesindeki Hotel Arenal Rossi misafirlere dağda, Baldi Sıcak Su Kaplıcaları ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve La Fortuna Şelalesi ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Arenal Yanardağı ile 5,5 km (3,4 mi) ve Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 9,1 km (5,7 mi) mesafede.

LA CAVA, Hotel Arenal Rossi misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda (5 Adults)
Room
Family Oda (7 adults)
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda (6 Adults)
Room
Standard Room, 1 Double Bed With Air Conditioning

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x