Arenal History Inn

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Arenal History Inn Öne Çıkan Resim
Arenal History Inn Dış Mekan
Arenal History Inn Dış Mekan
Arenal History Inn Dış Mekan
Arenal History Inn Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Arenal History Inn
142 La Fortuna, 2km towards Arenal Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

Arenal History Inn konaklamanızda La Fortuna bölgesinde, milli parkta, Baldi Sıcak Su Kaplıcaları ve Ecotermales Fortuna ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Paradise Hot Springs ile 2,8 km (1,7 mil) ve Puentes Colgantes del Arenal ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Kulübe, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Kulübe, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Superior Kulübe, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Teras, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x