Hotel Bijagua

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Hotel Bijagua Genel
Hotel Bijagua Öne Çıkan Resim
Hotel Bijagua Dış Mekan
Hotel Bijagua Dış Mekan
Hotel Bijagua Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Hotel Bijagua
Next to Cristian 4 super market 142 Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

Hotel Bijagua misafirlere La Fortuna bölgesinde, dağda, Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ve Ecoglide Arenal Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arenal Yanardağı ile 3,5 mi (5,6 km) ve Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan BLACK ROCK RESTAURANTE restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Double Standard
Room
Villa Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x