Hotel La Pradera del Arenal

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Hotel La Pradera del Arenal Genel
Hotel La Pradera del Arenal Öne Çıkan Resim
Hotel La Pradera del Arenal Dış Mekan
Hotel La Pradera del Arenal Dış Mekan
Hotel La Pradera del Arenal Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel La Pradera del Arenal
2 km Oeste del Centro de la Iglesia Catolica La Fortuna Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

La Fortuna bölgesindeki Hotel La Pradera del Arenal konaklamanızda, Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ve Ecoglide Arenal Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 5,4 mi (8,7 km) ve Baldi Sıcak Su Kaplıcaları ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Hotel La Pradera del Arenal misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Kulübe, Sigara İçilmez
Room
Kulübe, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x