Hôtel L'Astrolabe

Aquitaine, Oloron-Sainte-Marie
Hôtel L'Astrolabe Öne Çıkan Resim
Hôtel L'Astrolabe Dış Mekan
Hôtel L'Astrolabe İç Mekan
Hôtel L'Astrolabe İç Mekan
Hôtel L'Astrolabe İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Hôtel L'Astrolabe
14 Place Léon Mendiondou Aquitaine, Oloron-Sainte-Marie

Oloron-Sainte-Marie bölgesindeki Hôtel L'Astrolabe konaklamanızda, Maison du Patrimoine Yerel Tarih Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Oloron-Sainte-Marie Katedrali ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gourette ile 29,3 mi (47,2 km) ve Lindt Çikolata Fabrikası ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x