Hostellerie du paon blanc

Lurbe-Saint-Christau
Hostellerie du paon blanc Dış Mekan
Hostellerie du paon blanc Yerinde Yemek
Hostellerie du paon blanc Spa
Hostellerie du paon blanc Lobi
Hostellerie du paon blanc Oda
Image More +2 fotoğraf
Hostellerie du paon blanc
Route des thermes, 1280 , Lurbe-Saint-Christau

Lurbe-Saint-Christau bölgesindeki Hostellerie du paon blanc konaklamanızda Vallee d’Aspe Ekoloji Müzesi ve Notre Dame de la Pierre Kilisesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Oloron-Sainte-Marie Katedrali ile 5,9 mi (9,4 km) ve Lindt Çikolata Fabrikası ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 17 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası mevcuttur.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Comfort
Comfort Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x