B&B Maison D'Orride

Ledeuix
B&B Maison D'Orride Öne Çıkan Resim
B&B Maison D'Orride Dış Mekan
B&B Maison D'Orride Dış Mekan
B&B Maison D'Orride Dış Mekan
B&B Maison D'Orride Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
B&B Maison D'Orride
D'Orride , Ledeuix

Ledeuix bölgesindeki B&B Maison D'Orride misafirlere dağda, Maison du Patrimoine Yerel Tarih Müzesi ve Boutique Lindt Oloron ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Lindt Çikolata Fabrikası ile 5,2 mi (8,4 km) ve Oloron-Sainte-Marie Katedrali ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Table d'hôtes, B&B Maison D'Orride misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 7.30 ve 8.30 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Buhar odası ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Emilia)
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Germaine)
Family
Family Süit, Avlu Manzaralı (Jacqueline)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x