Amphitryon

Aquitaine, Oloron-Sainte-Marie
Amphitryon Genel
Amphitryon Öne Çıkan Resim
Amphitryon Dış Mekan
Amphitryon Dış Mekan
Amphitryon Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Amphitryon
23 place st pierre Aquitaine, Oloron-Sainte-Marie

Amphitryon size Oloron-Sainte-Marie merkezinde, Maison du Patrimoine Yerel Tarih Müzesi ile 3 dakika yürüyüş ve Oloron-Sainte-Marie Katedrali ile 13 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Gourette ile 29,7 mi (47,7 km) ve Lindt Çikolata Fabrikası ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere lobide şömine, bisiklet turu bilgileri ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Gallery
Gallery Süit
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Romantic
Romantic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x