Hotel Hanul Fullton

Nord-vest, Cluj County
Hotel Hanul Fullton Dış Mekan
Hotel Hanul Fullton Dış Mekan
Hotel Hanul Fullton Kahvaltı
Hotel Hanul Fullton Kahvaltı
Hotel Hanul Fullton Kahvaltı
Image More +7 fotoğraf
Hotel Hanul Fullton
Strada Decebal no 22-24 Nord-vest, Cluj County

Hotel Hanul Fullton konaklamanızda Cluj-Napoca merkezinde, Babeș-Bolyai Üniversitesi - Edebiyat Fakültesi ve Synagogue of Deportees ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ameliyat Kliniği III ile 1,1 km (0,7 mil) ve Eczacılık Müzesi ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Hotel Hanul Fullton misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x