Hotel Transilvania

Nord-vest, Cluj County
Hotel Transilvania Genel
Hotel Transilvania Genel
Hotel Transilvania Genel
Hotel Transilvania Genel
Hotel Transilvania Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Hotel Transilvania
Strada Regele Ferdinand 20 Nord-vest, Cluj County

Hotel Transilvania misafirlere Cluj-Napoca (Kaloşvar Kent Merkezi) bölgesinde, Eczacılık Müzesi yakınında ve Emil Racoviţa Institute of Speleology Museum ile yaya olarak 2 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Franciscan Church ile 0,1 mi (0,2 km) ve Transilvanya Ulusal Tarih Müzesi ile 0,2 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Cluj-Napoca bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 40 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Standard
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x