Hotel Escala

Nord-vest, Cluj County
Hotel Escala Genel
Hotel Escala Genel
Hotel Escala Genel
Hotel Escala Genel
Hotel Escala Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Hotel Escala
33rd Crisan Street Nord-vest, Cluj County

Hotel Escala size Cluj-Napoca merkezinde, Çocuk Acil Klinik Hastanesi - Pediatri Kliniği 2 ile 4 dakika yürüyüş ve Synagogue of Deportees ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Babeș-Bolyai Üniversitesi - Edebiyat Fakültesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Ameliyat Kliniği III ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Teras (Fruit basket uppon arrival)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (Fruit basket uppon arrival)
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Fruit basket uppon arrival)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Fruit basket uppon arrival)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (single use Fruit basket uppon arrival)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Fruit basket uppon arrival)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x