Hotel Complex Tseleevo

Orta Rusya, Tseleyvo
Hotel Complex Tseleevo Öne Çıkan Resim
Hotel Complex Tseleevo Dış Mekan
Hotel Complex Tseleevo Dış Mekan
Hotel Complex Tseleevo Dış Mekan
Hotel Complex Tseleevo İç Mekan
Image More +71 fotoğraf
Hotel Complex Tseleevo
Tseleevo Village Orta Rusya, Tseleyvo

Tseleyevo bölgesindeki Hotel Complex Tseleevo konaklamanızda Leonid Tyagachev Mountain Ski Club ve Stepanovo Kayak Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Volen Spor Parkı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Açinsk Rezervuarı ile 7,6 mi (12,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Stella Alpina yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı ve kapalı havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Mutfak
Dağ
Dağ Evi, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Sauna
Room
Dağ Evi, 2 Yatak Odası (Bath complex)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x