Dmitrov Golf Resort

Dmitrov
Dmitrov Golf Resort Genel
Dmitrov Golf Resort Genel
Dmitrov Golf Resort Genel
Dmitrov Golf Resort Genel
Dmitrov Golf Resort Genel
Image More +85 fotoğraf
Dmitrov Golf Resort
Kurovo Village 69 , Dmitrov

Dmitrov Golf Resort misafirlere Dmitrov bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında ve Sorochany ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Volen Spor Parkı ile 5,7 mi (9,1 km) ve Dmitrov Kremlin Müzesi ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Bar BQ yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

110 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve açık tenis kortu gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Süit,
Süit, Sauna
Comfort
Comfort Süit
Room
Apart Daire, Mutfak
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x