Boyarskaya Usadba

Svistukha
Boyarskaya Usadba Genel
Boyarskaya Usadba Öne Çıkan Resim
Boyarskaya Usadba Dış Mekan
Boyarskaya Usadba Dış Mekan
Boyarskaya Usadba Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Boyarskaya Usadba
Ulitsa Paromnaya 22 , Svistukha

Dmitrov bölgesindeki Boyarskaya Usadba misafirlere göl üzerinde, Leonid Tyagachev Mountain Ski Club ve Sorochany ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kartodrom Mayak ile 7,4 mi (11,9 km) ve Açinsk Rezervuarı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Boyarskaya Trapeza yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 23 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Dmitrov bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dubleks
Dubleks
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Sıcak Su Havuzu
Room
Ev, 3 Yatak Odası
Room
Ev, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x