Korabl

Bolshoye Ivanovskoye
Korabl Genel
Korabl Genel
Korabl Genel
Korabl Genel
Korabl Genel
Image More +106 fotoğraf
Korabl
Primorskaya ulitsa, 6 Gorodskoy Okrug Mytishchi , Bolshoye Ivanovskoye

Bolshoye Ivanovskoye bölgesindeki Korabl misafirlere göl üzerinde, Church of the Nativity of the Blessed Virgin ve Kartodrom Mayak ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Fox Lodge ile 7,9 km (4,9 mi) mesafede.

Restoranda Korabl misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz buhar odası ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bolshoye Ivanovskoye bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo, Göl Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Kısmi Göl Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x