Hotel Bossfor

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Hotel Bossfor Genel
Hotel Bossfor Genel
Hotel Bossfor Genel
Hotel Bossfor Öne Çıkan Resim
Hotel Bossfor Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Hotel Bossfor
24E, Building 4, Henuezskaya Str. Reaching from Tenistaya str. Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Hotel Bossfor misafirlere Odessa (Prymors'kyi bölgesi) bölgesinde, Spartak Stadium ve Odesa Museum of Western and Eastern Art ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arcadia Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için BOSSFOR ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otel 2017 yılında inşa edilmiş.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x