Hotel Beach Walk

Western Province
Hotel Beach Walk Öne Çıkan Resim
Hotel Beach Walk İç Mekan
Hotel Beach Walk İç Mekan
Hotel Beach Walk Yerinde Yemek
Hotel Beach Walk Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Hotel Beach Walk
Palagathurai West, Kochchikade Gampaha District , Western Province

Negombo (Daluwakotuwa) bölgesindeki Hotel Beach Walk misafirlere Negombo Plajı ve Negombo Plaj Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel St Anthony's Kilisesi ile 2,3 mi (3,7 km) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x