Lanka Beach Hotel

Western Province
Lanka Beach Hotel Genel
Lanka Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Lanka Beach Hotel Yerinde Yemek
Lanka Beach Hotel Yerinde Yemek
Lanka Beach Hotel Yerinde Yemek
Image More +21 fotoğraf
Lanka Beach Hotel
84/1 Palangathure 531/3 , Western Province

Lanka Beach Hotel misafirlere Negombo (Daluwakotuwa) bölgesinde, Negombo Plajı ve Negombo Plaj Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St Anthony's Kilisesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Basic
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x