Morning Star Guest House

Western Province
Morning Star Guest House Öne Çıkan Resim
Morning Star Guest House Dış Mekan
Morning Star Guest House Dış Mekan
Morning Star Guest House Dış Mekan
Morning Star Guest House Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Morning Star Guest House
55/1, Palangathuraya, kochchikade , Western Province

Morning Star Guest House misafirlere Negombo (Daluwakotuwa) bölgesinde, Negombo Plajı ve Negombo Plaj Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St Anthony's Kilisesi ile 2,5 mi (4,1 km) ve St. Sebastian's Kilisesi ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Kahvaltı ücretlidir.

10 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (With FAN Only)
Room
Family Oda (With FAN Only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x