Hotel Annakhil

Tangier – Akdeniz Kıyısı, Nador
Hotel Annakhil Öne Çıkan Resim
Hotel Annakhil Dış Mekan
Hotel Annakhil Dış Mekan
Hotel Annakhil Dış Mekan
Hotel Annakhil Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Annakhil
185 Blvd. de Tanger, Villa Nador Tangier – Akdeniz Kıyısı, Nador

Nador bölgesindeki Hotel Annakhil konaklamanızda, Playa del Hipódromo ile 8,5 mi (13,6 km) ve Playa de los Carabos ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Playa de la Hipica Plajı ile 8,7 mi (13,9 km) ve Playa de San Lorenzo ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x