Appart Hotel Wassila

Tangier – Akdeniz Kıyısı, Nador
Appart Hotel Wassila Genel
Appart Hotel Wassila Genel
Appart Hotel Wassila Öne Çıkan Resim
Appart Hotel Wassila Dış Mekan
Appart Hotel Wassila Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Appart Hotel Wassila
Bd. Mohamed V & Rue Ligue Arabe 32 Tangier – Akdeniz Kıyısı, Nador

Appart Hotel Wassila misafirlere Nador merkezinde, Playa del Hipódromo ile 8,2 mi (13,2 km) mesafede ve Playa de los Carabos ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Playa de la Hipica Plajı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Playa de San Lorenzo ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 48-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Apart Daire, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x