Hotel lixus nador

Tangier – Akdeniz Kıyısı, Nador
Hotel lixus nador Öne Çıkan Resim
Hotel lixus nador Dış Mekan
Hotel lixus nador Dış Mekan
Hotel lixus nador Dış Mekan
Hotel lixus nador Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel lixus nador
Avenue Des Far N 204 Tangier – Akdeniz Kıyısı, Nador

Hotel lixus nador misafirlere Nador merkezinde, Playa del Hipódromo ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede ve Playa de los Carabos ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Playa de la Hipica Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Playa de San Lorenzo ile 9,3 mi (15 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x