Aparthotel & Hotel Doha

Tangier – Akdeniz Kıyısı, Nador
Aparthotel & Hotel Doha Öne Çıkan Resim
Aparthotel & Hotel Doha Dış Mekan
Aparthotel & Hotel Doha İç Mekan
Aparthotel & Hotel Doha Yerinde Yemek
Aparthotel & Hotel Doha Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Aparthotel & Hotel Doha
Boulevard de Taouima Tangier – Akdeniz Kıyısı, Nador

Nador bölgesindeki Aparthotel & Hotel Doha konaklamanızda, Playa del Hipódromo ile 7 mi (11,3 km) ve Playa de los Carabos ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Playa de la Hipica Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Gaselec Elektrik Müzesi ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Restaurant DOHA restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretsiz portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire, Kanal Manzaralı
Room
Comfort Süit, Kanal Manzaralı
Room
Standard Oda, Kanal Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x