Hotel 2 Février Lomé Appartement

Lome
Hotel 2 Février Lomé Appartement Genel
Hotel 2 Février Lomé Appartement Genel
Hotel 2 Février Lomé Appartement Genel
Hotel 2 Février Lomé Appartement Genel
Hotel 2 Février Lomé Appartement Genel
Image More +31 fotoğraf
Hotel 2 Février Lomé Appartement
Hotel 2 Février Lomé Place de l'indendence , Lome

Hotel 2 Février Lomé Appartement misafirlere Lome merkezinde, Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ve Togo Ulusal Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Grand Marche ile 1,2 mi (1,9 km) ve Lome Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire
Junior
Junior Apart Daire
Room
Executive Apart Daire
Room
Presidential Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x