Hotel Ecole Lebenin

Lome
Hotel Ecole Lebenin Genel
Hotel Ecole Lebenin Genel
Hotel Ecole Lebenin Genel
Hotel Ecole Lebenin Genel
Hotel Ecole Lebenin Genel
Image More +11 fotoğraf
Hotel Ecole Lebenin
Quartier Administratif Av du Glde Gaulle , Lome

Lome bölgesindeki Hotel Ecole Lebenin konaklamanızda, Lome Plajı yakınında ve Grand Marche ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Togo Ulusal Müzesi ile 1 mi (1,6 km) ve Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 40 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x