Résidence Hôtelière Océane

Lome
Résidence Hôtelière Océane Genel
Résidence Hôtelière Océane Genel
Résidence Hôtelière Océane Öne Çıkan Resim
Résidence Hôtelière Océane Dış Mekan
Résidence Hôtelière Océane İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Résidence Hôtelière Océane
42 Rue de la Gare , Lome

Résidence Hôtelière Océane misafirlere Lome merkezinde, Lome Plajı ve Togo Ulusal Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ile 0,7 mi (1,2 km) ve Grand Marche ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Restaurant les Trois Lys yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Süit
Room
Standard Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x