IOKA HOTEL & SUITES LOME

Lome
IOKA HOTEL & SUITES LOME Genel
IOKA HOTEL & SUITES LOME Genel
IOKA HOTEL & SUITES LOME Genel
IOKA HOTEL & SUITES LOME Genel
IOKA HOTEL & SUITES LOME Genel
Image More +38 fotoğraf
IOKA HOTEL & SUITES LOME
Boulevard du 13 Janvier , Lome

IOKA HOTEL & SUITES LOME misafirlere Lome merkezinde, Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ve Togo Ulusal Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Grand Marche ile 1,5 mi (2,5 km) ve Lome Plajı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

IOKA HOTEL & SUITES LOME misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Lome bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 969 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Superior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x