Hostal Madre De Dios

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
Hostal Madre De Dios Öne Çıkan Resim
Hostal Madre De Dios Dış Mekan
Hostal Madre De Dios Dış Mekan
Hostal Madre De Dios Kahvaltı
Hostal Madre De Dios Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Hostal Madre De Dios
Calle K'uichipunku Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

Hostal Madre De Dios misafirlere Cusco (Cusco Tarihi Merkezi) bölgesinde, Coricancha Tapınağı Müzesi ve Iglesia de Santo Domingo ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Plaza de Armas meydanı ile 0,8 mi (1,2 km) ve Centro Qosqo de Arte Nativo ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Hostelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x