Prisma Hotel

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
Prisma Hotel Öne Çıkan Resim
Prisma Hotel Dış Mekan
Prisma Hotel İç Mekan
Prisma Hotel İç Mekan
Prisma Hotel Kahvaltı
Image More +48 fotoğraf
Prisma Hotel
Calle Matara 394 Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

Prisma Hotel misafirlere Cusco (Cusco Tarihi Merkezi) bölgesinde, Adalet Sarayı ve Museo Quijote ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plaza de Armas meydanı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Coricancha Tapınağı Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Otelin lokanta misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 5.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 74 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Exclusive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x