Hotel Qarmenqa

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
Hotel Qarmenqa Genel
Hotel Qarmenqa Öne Çıkan Resim
Hotel Qarmenqa Dış Mekan
Hotel Qarmenqa Kahvaltı
Hotel Qarmenqa Kahvaltı
Image More +24 fotoğraf
Hotel Qarmenqa
Calle Puente Rosario Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

Hotel Qarmenqa misafirlere Cusco (Cusco Tarihi Merkezi) bölgesinde, Coricancha Tapınağı Müzesi ve Iglesia de Santo Domingo yakınında. Bu otel Plaza de Armas meydanı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Centro Qosqo de Arte Nativo ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Kişilik Oda
Room
Premium Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x