Homestead Villas

Route 62, Bellville
Homestead Villas Genel
Homestead Villas Genel
Homestead Villas Genel
Homestead Villas Genel
Homestead Villas Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Homestead Villas
20 Welgedacht Drive, Bellville Welgedacht Security Estate Route 62, Bellville

Homestead Villas misafirlere Cape Town (Bellville) bölgesinde, Bellville Golf Club ve Willowbridge Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Tyger Valley Alışveriş Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Bellville Velodrome ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Homestead Villas misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x