Cape Goodness

Route 62, Bellville
Cape Goodness Öne Çıkan Resim
Cape Goodness Dış Mekan
Cape Goodness Dış Mekan
Cape Goodness Dış Mekan
Cape Goodness Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Cape Goodness
30 Geelbos Road, Protea Valley Bellville Route 62, Bellville

Cape Town (Bellville) bölgesindeki Cape Goodness misafirlere Bellville Golf Club ve Willowbridge Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Tyger Valley Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Bellville Velodrome ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x