Bell Rosen Guesthouse

Route 62, Bellville
Bell Rosen Guesthouse Genel
Bell Rosen Guesthouse Genel
Bell Rosen Guesthouse Genel
Bell Rosen Guesthouse Öne Çıkan Resim
Bell Rosen Guesthouse Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Bell Rosen Guesthouse
116 Kommissaris Street Route 62, Bellville

Bell Rosen Guesthouse misafirlere Cape Town (Bellville) bölgesinde, Bellville Golf Club ve Willowbridge Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Tyger Valley Alışveriş Merkezi ile 2,5 mi (4 km) ve Louis Leipoldt Medi-Clinic ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Akşam yemeği için oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

15 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, Banyolu/Duşlu
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x