Hive 68 - Hotel and Resorts Negombo

Western Province
Hive 68 - Hotel and Resorts Negombo Genel
Hive 68 - Hotel and Resorts Negombo Genel
Hive 68 - Hotel and Resorts Negombo Genel
Hive 68 - Hotel and Resorts Negombo Genel
Hive 68 - Hotel and Resorts Negombo Öne Çıkan Resim
Image More +42 fotoğraf
Hive 68 - Hotel and Resorts Negombo
No 68 Grand St , Western Province

Negombo bölgesindeki Hive 68 - Hotel and Resorts Negombo misafirlere St.Mary's Church ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Ave Maria Rahibe Manastırı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel St. Sebastian's Kilisesi ile 1,1 km (0,7 mil) ve Negombo Balık Pazarı ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 12 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Kanal Manzaralı
Room
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x