Oneli Residence

Western Province
Oneli Residence Öne Çıkan Resim
Oneli Residence Dış Mekan
Oneli Residence Dış Mekan
Oneli Residence Dış Mekan
Oneli Residence Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Oneli Residence
No.86, Station Road, Palangathure Kochchikade , Western Province

Oneli Residence misafirlere Negombo bölgesinde, deniz kıyısında, St.Mary's Church ve Ave Maria Rahibe Manastırı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Negombo Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Dutch Canal ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Room
Superior Apart Daire, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x