Elsy Villa

Western Province
Elsy Villa Genel
Elsy Villa Genel
Elsy Villa Genel
Elsy Villa Genel
Elsy Villa Öne Çıkan Resim
Image More +52 fotoğraf
Elsy Villa
No. 14, 2nd Cross Street , Western Province

Negombo bölgesindeki Elsy Villa konaklamanızda, Dutch Canal ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve St.Mary's Church ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Negombo Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Negombo Balık Pazarı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 20-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda (With Fan)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (With Fan)
Room
Standard Dört Kişilik Oda (With Fan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x