Hibiscus Garden Inn

Puerto Princesa
Hibiscus Garden Inn Genel
Hibiscus Garden Inn Genel
Hibiscus Garden Inn Genel
Hibiscus Garden Inn Genel
Hibiscus Garden Inn Genel
Image More +40 fotoğraf
Hibiscus Garden Inn
Manalo Extension, Bgy. Milagrosa , Puerto Princesa

Hibiscus Garden Inn misafirlere Puerto Princesa (Puerto Princesa Kent Merkezi) bölgesinde, Immaculate Conception Cathedral ve Palawan Special Battalion WW2 Memorial Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon NCCC Mall Palawan Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,5 km) ve SM City Puerto Princesa Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin İtalyan mutfağı alanında uzman restoranı Hibiscus Pizzeria misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 20 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x