Marjan Plaza Hotel

Tiflis
Marjan Plaza Hotel Genel
Marjan Plaza Hotel Öne Çıkan Resim
Marjan Plaza Hotel Dış Mekan
Marjan Plaza Hotel Dış Mekan
Marjan Plaza Hotel Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Marjan Plaza Hotel
65 Dimitri Uznadze St , Tiflis

Marjan Plaza Hotel misafirlere Tiflis merkezinde, Marjanishvili Akademik Drama Devlet Tiyatrosu yakınında ve Samaia Bahçesi ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,6 mi (2,6 km) ve Gürcistan Ulusal Bilim Akademisi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

98 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda jakuzi ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Oda
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe Oda, Küvet, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x